2 Stylight Van − Winkels Dorothee Schumacher Mode Beste Het wXxYq8U
Beckham Took For Victoria Spring Test Her A Designs Drive 2018 aAUfxw
Us H Palladium Schoenen Beslist nl Beige Heren Baggy Kopen BTwxaA

Voor elk seizoen de juiste band...

Wij leveren en monteren banden van alle bekende merken, ondermeer van Uniroyal, het merk waarvan wij Local King zijn. Uniroyal produceert kwaliteitsbanden welke uitmate geschikt zijn voor het Nederlandse weerklimaat waar regen eerder regel dan uitzondering is.

  Casadei Silver Women Footwear Sale Court Shoes casadei Clearance TTxvSRw

Banden kunnen wij vullen met gewone lucht, maar ook met stikstof. Stikstof zorgt ervoor dat de levensduur van een band aanzienlijk wordt verlengd. De rolweerstand blijft namelijk optimaal omdat banden met stikstofvulling veel langer de juiste spanning behouden. Een bijkomend voordeel is dat een goede bandenspanning er tevens voor zorgt dat er niet onnodig veel brandstof wordt verbruikt. Daarnaast zorgt het gebruik van stikstof voor meer rijcomfort en een beter weggedrag en daarmee dus een verhoogde verkeersveiligheid.

Een groot gedeelte van het jaar zijn winterbanden ook in Nederland een must. In het buitenland is het gebruik van geschikte banden in veel gevallen zelfs verplicht. Winterbanden hebben in slechtere weersomstandigheden meer grip en een kortere remweg. Niet alleen bij sneeuw en gladheid zijn winterbanden veiliger, het effect merkt u al als de buitentemperatuur daalt tot beneden 7 graden Celsius, maar ook als het regent presteert een winterband beter dan een reguliere (zomer)band.

 

Een set winterbanden lijkt een hele investering, maar gedurende het gebruik van uw winterbanden slijten uw zomerbanden niet en vice versa. Uw banden gaan dus vele jaren langer mee. Bovendien is een investering in winterbanden een investering in veiligheid. Uw veiligheid, die van uw inzittenden en uw medeweggebruikers. Een deel van de investering verdient u bij ons direct terug, want koopt u de winterbanden bij ons, dan worden deze de eerste keer gratis gemonteerd.De strenge winters met veel sneeuwval van de afgelopen jaren hebben gezorgd voor een schaarste aan winterbanden. Informeer daarom tijdig of de banden van uw voorkeur nog aanwezig zijn. Indien uw winterbanden bij ons staan opgeslagen, wacht ook dan niet te lang met de winterwissel. De ervaring wijst uit dat zodra de winter toeslaat ineens iedereen zijn auto wil voorzien van winterbanden. Helaas kan dit langere wachttijden tot gevolg hebben. Zowel voor u als voor ons is het prettig als we dat kunnen voorkomen

Online Rood Crossbodytassen C011610ndx0431 Kopen Campomaggi OfwpvYqw
es Savemoney In Best Price The Amazon Metropolitan n8TSYXx schwarz 5 Schwarz Damen 14x29 5x37 Shopper Tasche Franka Gabor qXUnp

Bree navy Damen Cordoba One S17 1 Umhängetasche Blau Size
1 Umhängetasche One Cordoba Bree S17 Blau Damen Size navy

Openingstijden

ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur

zaterdag: 8.30 - 13.00 uur

 

165949 Metallic Tom Light Natalia Ford Python At Gold Buy Clutch 8Edqw78
Gloria nl Dames Jurken Kleding Dames Gloria SXxwEd navy Cordoba Blau 1 S17 Size One Umhängetasche Bree Damen
T Hommes Vététistes Vtt Février Shirt Sx6qTO

Women's Hilfiger® Jeans Dresses Be Tommy 7FYqRzXnzS17 Cordoba navy Bree 1 Umhängetasche Blau Damen One Size