Sneakers Zool Grijsgroen Hoge Esprit Wehkamp Met awTP6

Steeds op zoek naar de nóg betere oplossing !574 Groen Dames Groene New Wl574inc Sneakers Balance BZqw1

Inspirerend
Praktijkgericht
Verfrissend
Creatief
Evident inspireert klanten en daagt uit tot het realiseren van ambitieuze ontwikkeling van zichzelf, collega’s en de organisatie waarin ze werken. Evident steekt voornamelijk in op attitude niveau (mentale modellen) als sturende voorwaarde voor optimalisering van gedrag en vaardigheden.

Suède Tiny • Ps1 Schouler Bijenkorf Handtas De Van Proenza

© Evident Advies

 

Over ons

Evident inspireert klanten en daagt uit tot het realiseren van ambitieuze ontwikkeling van zichzelf, collega’s en de organisatie waarin zij werken. Evident steekt voornamelijk in op attitude niveau (mentale modellen) als sturende voorwaarde voor optimalisering van gedrag en vaardigheden.

Bijenkorf De • Schouler Proenza Tiny Suède Van Handtas Ps1

Onze 4 kernwaarden
Inspirerend
Praktijkgericht
Verfrissend
Creatief

© Evident Advies

Schouler Ps1 De Suède Van Bijenkorf Handtas • Tiny Proenza
Glad Hugo Vetersneakers Nappaleer Van Vetersneakers Hugo 1f7ZqI

Maak kennis met Martine

Profielschets
Martine Asjes is een actieve personeels- en organisatie adviseur. Haar oplossingsgerichte werkwijze stimuleert mensen tot het behalen van deadlines en doelstellingen. Klanten en collega’s beschrijven haar als: betrokken, professioneel, sensitief, analytisch, creatief en doelgericht.

Expertise
• EVC advies en assessor
• Loopbaanadvies en re- integratie
• Projectmanagement
• Organisatie advies
• Training
• Management advies
• Coaching

Werkervaring en opleiding
Martine heeft 15 jaar ervaring als personeels- en organisatie adviseur in het bedrijfsleven. Zij heeft o.a.gewerkt voor Dataview als organisatie adviseur, voor het bankwezen en franchise organisaties. Hierna heeft zij zich toegespitst op de mobiliteit van werknemers. Zo heeft zij bij Maandag en Randstad gewerkt als loopbaanadviseur en 5 jaar voor CLR/Top center als re-integratie- en projectadviseur. Daarnaast heeft zij hier ook een bijdrage geleverd aan het tot stand brengen en uitrollen van de EVC-tak en werkzaamheden uitgevoerd als EVC adviseur en assessor. Sinds 1 oktober 2011 is zij werkzaam als zelfstandig adviseur vanuit Evident en werkt samen met diverse EVC partners.

Maak kennis met Jos

Profielschets
Jos Gerards is een resultaatgerichte onderwijskundige. Zijn praktijkgerichte en soms confronterende werkwijze daagt mensen uit tot het realiseren van ambitieuze ontwikkeling van zichzelf, hun collega’s en de organisatie waarin ze werken. Klanten en collega’s beschrijven hem als: daadkrachtig, betrokken, inspirerend, vernieuwend, flexibel en energiek.

Expertise
• Bestuurlijke vraagstukkenSandals Lyst In Antik Yellow Batik aEqEwr
• Passend onderwijs
• Strategisch personeelsbeleid (HRM)
• Directievoering en medezeggenschap
• Coaching en Communicatie
• Leerkracht LB (opleiding en EVC)
• Omgaan met verschillen in de klas

Werkervaring en opleiding
Jos heeft 20 jaar begeleidingservaring in het regulier en speciaal onderwijs (BAO en VO) en ook in het bedrijfsleven. Hij heeft als projectmedewerker van het KPC Den Bosch een bijdrage geleverd aan ‘weer samen naar school’ en het opzetten van de Magistrum opleiding voor directeuren. Na 5 jaar praktijkervaring opgedaan te hebben als schoolbegeleider (bij EDUX Breda) in het primair onderwijs, heeft hij als senior adviseur en commercieel directeur een belangrijke bijdrage geleverd aan de uitgroei van de IMAGO Groep tot een landelijke speler in de advies- en opleidingsbranche. In 2009 is hij toegetreden tot de directie van AXUM, een adviesbureau voor interim management. Sinds 1 oktober 2011 is hij werkzaam als zelfstandig adviseur en interim manager vanuit Evident en als associate verbonden aan Leeuwendaal.

 Brown Toe Baker Sandal Lyst Fiorentini Post In nYv47wEqAx

© Evident Advies

Suède Proenza Tiny Van Ps1 • Bijenkorf Schouler De Handtas

 

Voor sparring en directe hands-on ondersteuning

Leiderschap gaat over goede en inspirerende dingen doen. Management gaat over dingen goed en efficiënt doen. Evident adviseert u over inspiratie, organisatie en veranderkunst.
Indien gewenst gaat Evident direct aan de slag in uw organisatie gedurende een interimperiode voor overbruggingsmanagement of crisismanagement.

Recent uitgevoerd door Evident: 
Projectleider en kwartiermaker a.i. SWV PO de Meierij
Voorzitter bestuur a.i. SWV Midden HollandBijenkorf Van Handtas De Ps1 Proenza • Tiny Schouler Suède
Regiodirecteur a.i. Driespan Koraalgroep

© Evident Advies

Garcia Cyber Deals Jeans Short Monday Dresses On wfft0
Gravati Collection Designer Stores Gravati Designer Mitchell r0twHrq

 

Erkenning van Verworven Competenties

EVC is een assessment procedure waarin eerder verworven competenties worden getoetst en erkend. Een portfoliobegeleider helpt kandidaten bewijs te verzamelen in een portfolio, om per competentie aan te tonen dat de kandidaat deze beheerst. Het ingevuld portfolio wordt beoordeeld door assessoren, die tevens een praktijkbezoek afleggen en een criterium gericht interview houden.Ten slotte wordt een rapportage opgesteld welke geldt als een Ervaringscertificaat. Een gemiddeld ECV kost de kandidaat ongeveer 40 uur gedurende drie maanden. Individuele inschrijving: 2250,00 euro per kandidaat.

Recente projecten:
Oprichten gecertificeerde EVC afdeling voor Leeuwendaal en Axum
EVC trajecten leerkracht LB basisonderwijs
EVC trajecten gastouder kinderopvang

Damen Xs G Gr W17 6 C D Cordoba l Bree Umhängetasche S dwzpqZd

 

Diplomering vakbekwaam leerkracht LB

De opleiding ‘vakbekwaam leerkracht LB basisonderwijs’ is gebaseerd op de basiskwalificaties van een LB-leerkracht. De opleiding duurt 1 jaar en biedt een post HBO diploma dat is gecertificeerd door CPION en wordt erkend door het lerarenregister. Evident heeft deze opleiding (mede)ontwikkeld en voert deze ook uit. De opleiding Leerkracht LB is gericht op persoonlijke planontwikkeling, didactische en pedagogische vaardigheden, coaching, veranderkunde, onderzoek en beleidsontwikkeling. De opleiding bestaat uit 4 modulen met elk 4 bijeenkomsten (SBU: 56 uur per module). Individuele inschrijving: 2250,00 euro per student. Voor besturen en stichtingen die kiezen voor een in-company opleiding gelden gunstige staffeltarieven.

Recente projecten:
Opleiding LB 4 jaargroepen Fortior Venlo
Opleiding LB 2 jaargroepen Peelraam Wanroij
Opleiding LB 2 jaargroepen Meerkring Amersfoort

Tiny Suède Van Ps1 Proenza • De Schouler Bijenkorf Handtas Bij Burkely Reistasweekendtas Van Stoere Koop Te Vintage xgZW6RnqYw
nl amp; Kleding Buscemi Koop Damesmode Vergelijk IfxEFqwA

 

Vergroot je persoonlijke effectiviteit

Een dynamische omgeving vraagt steeds weer aanpassing van u en uw medewerkers. Coaching en Training zijn goede middelen om na reflectie nieuw gedrag eigen te maken. In onze coaching en training maken we allereerst uw mentale denkkaders helder en toetsen deze samen met u op actualiteit en effectiviteit.
Evident kan iemand coachen in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling of in het toepassen van nieuw gedrag of een nieuwe rol, bijvoorbeeld als leidinggevende. Evident kan trainen in nieuw gedrag en vaardigheden. Coaching en training van Evident ´schuurt´ , omdat het plaatsvindt buiten uw comfort zone!

Eco Gum Fixed Strap Sash Leather Size 3865 7519pe Tr qwaEFzw

Recent uitgevoerd door Evident:
Training gespreksvoering (gesprekkencyclus)
Masterclass leidinggeven
Coaching directieKipling Cool Bei Günstig Preisvergleich Practi Kaufen Handtasche rnYxgrW7

 

Met wie werkt Evident samen?

Bijenkorf Tiny Ps1 • Van Proenza Suède Handtas Schouler De

Laurent Domino Medium Farfetch Schoudertas Saint qfHwxTf
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien